Taru Luonnonparfyymit

Tervetuloa Taru Luonnonparfyymit verkkokauppaan!

Taru Luonnonparfyymit on valmistettu Helsingissä parhaista luonnon raaka-aineista kehoa ja luontoa kunnioittaen. Niissä käytetään korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, absoluutteja ja Co2:sia, jotka kaikki ovat 100 %:sen luonnollisia sekä luonnonmukaisesti viljeltyä auringonkukkaöljyä. Käytetyistä raaka-aineista vähintään 90% on luonnonmukaisesti viljeltyä.

Taru Luonnonparfyymeissa ei ole käytetty alkoholia eikä mitään synteettisiä ainesosia, kuten petrokemikaaleja, parabeeneja tai ftalaatteja. Näin ollen ne soveltuvat myös herkälle iholle sekä monille tuoksuyliherkille henkilöille.

Taru Luonnonparfyymit pakataan korkealaatuisiin Miron-violettilasipulloihin, jotka takaavat tuotteen bioenergian ja tuoreuden säilymisen pitkään.

Taru-luonnonparfyymit ovat:

  • 100% luonnon raaka-aineita
  • Vähintään 90% luomua
  • Unisex-tuoksuja
  • GMO-vapaita
  • Vegaanisia

Valikoimissa on neljä eri tuoksua, joista jokainen on saanut inspiraationsa sekä nimensä jonkin kirjan tai runoteoksen mukaan:

Metsäinen Alkemisti

Eksoottinen Lempi

Ruusuinen Ruusualttari

Mausteinen Siddhartha

Vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin!

IMG_8844

Tekijä: Taru

on ollut kiinnostunut luonnonmukaisesta hyvinvoinnista jo vuodesta 2003 asti ja opiskellut mm. aromaterapiaa, kasvitiedettä ja luonnonparfyymien valmistamista eteerisiä öljyjä käyttäen.